Wanli S1088

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

Wanli S1088

Met de Wanli S1088 kies je voor een betrouwbare zomerband, waarmee je in alle zomerse omstandigheden probleemloos de weg op kunt. Deze band is namelijk volledig ontwikkeld voor de lichtere seizoenen. Zowel in droog als nat weer ben je met de Wanli S1088 verzekerd van een comfortabele, veilige rit. Daarbij is de tractie op elk wegdek zeer goed, net als de bescherming tegen aquaplaning. Ook blijven de brandstofkosten laag zonder dat de prestaties eronder lijden. Dus welke rijstijl je ook hebt, de Wanli S1088 biedt alles wat je van een top zomerband mag verwachten. Daarmee is deze zomerband ook voor jou een verstandige keuze.

Perfect voor personenauto’s

De Wanli S1088 is bij uitstek geschikt voor personenauto’s in vrijwel elke klasse. Van compacte stadsauto tot royale sedan: de rijeigenschappen van deze band garanderen je vele plezierige kilometers. Daarbij reageert de band voortdurend op de wisselende rijomstandigheden en het wegdek. Remmen, optrekken, sturen: de Wanli S1088 maakt het je altijd makkelijk. Zo kun je met deze band even goed uit de voeten tijdens korte stadsritten als lange snelwegtrajecten.

De betere budgetband

Ben je op zoek naar een band voor de scherpste prijs, die tóch overtuigende prestaties levert? Dan kun je kiezen uit ons ruimte assortiment budgetbanden. De Wanli S1088 behoort tot deze categorie. In de banden van dit merk zijn veel bestaande technologieën verwerkt, die zorgen voor stabiel en betrouwbaar weggedrag. Je bent dus in alle opzichten verzekerd van veiligheid en comfort onderweg. Veel mensen onderstrepen dat door ook bij vervanging weer voor Wanli te kiezen.

De highlights van Wanli S1088

Van de Wanli S1088 hebben we momenteel 16 exemplaren op voorraad. Daarbij kun je kiezen uit de volgende maten:

  • 225/35 R20
  • 225/55 R16

Bij ons vind je al een Wanli S1088 vanaf € 50,89 per band.

Ga voor de beste bandendeal van Nederland

Chat direct met onze klantenservice (op werkdagen tussen 9:00 en 18:00 uur) of bel/mail ons (zie contactgegevens onderaan de pagina). Je krijgt altijd snel een antwoord. En vergeet niet: voor 12 uur besteld = morgen bezorgd.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Wanli S1088

16 Inch

20 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be