Michelin Agilis 51 Snow-Ice

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Michelin Agilis 51 Snow-Ice scoort onder meer op:

  • stabiel en comfortabel rijgedrag
  • perfecte grip in de sneeuw
  • veiligheid in winterweer
  • gunstig brandstofverbruik
  • bestendig tegen aquaplaning

Michelin Agilis 51 Snow-Ice

Met de Michelin Agilis 51 Snow-Ice ben je zelfs de meest winterse omstandigheden de baas. Deze premium winterband is ontwikkeld voor intensief gebruik op bestelwagens, campers en caravans. Een band waarop je volledig kunt vertrouwen, daar staat Michelin als topmerk voor garant.
De Michelin Agilis 51 Snow-Ice is voorzien van een ‘zelfdenkend’ loopvlak: op welk type wegdek je ook rijdt, de band past zich als het ware aan de omstandigheden aan. Je houdt perfecte grip en controle, of de weg nu nat, droog of besneeuwd is. Dat rijdt niet alleen erg veilig in de winter, maar ook extra comfortabel.

Grip op de winter

Kenmerkend voor de Michelin Agilis 51 Snow-Ice zijn het soepele stuurgedrag en de hoge tractie in de sneeuw. Ook de remweg op een nat of droog wegdek is geruststellend kort. En zowel de wegligging als het wegcontact zijn optimaal, de hele winter lang. Wel zo veilig, zeker als u nogal wat kilometers maakt.

Slimme investering

De Michelin Agilis 51 Snow-Ice is een verstandige investering waar je veel rust en veiligheid voor terugkrijgt. Dankzij het aangepaste profiel van deze band wordt water snel afgevoerd, wat de kans op aquaplaning sterk reduceert. Door de bijzondere samenstelling van het rubber verloopt de slijtage geleidelijk en gelijkmatig. Dit geeft de band van Michelin een extra lange levensduur en scheelt later weer in de vervangingskosten! Een slimme beschermingsconstructie beperkt slijtage of schade aan de zijwanden. En de geringe afrolweerstand zorgt voor méér kilometers uit dezelfde tank, dus zuinig voor jou en het milieu.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be