Michelin Latitude Alpin LA2

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Michelin Latitude Alpin LA2 blinkt uit in:

  • Hoge mobiliteit
  • Veilig in de winter
  • Uitstekende grip
  • Korte remweg
  • Brandstofbesparing

Michelin Latitude Alpin LA2

De Michelin Latitude Alpin LA2 geeft je meer mobiliteit onder winterse omstandigheden. Deze veelzijdige winterband is bij uitstek geschikt voor vierwielaangedreven auto’s van compact formaat.

De band is gemaakt van een speciale rubbersamenstelling: Helio Compound. Dat zorgt voor nog betere prestaties bij winters weer en lage temperaturen.

De Michelin Latitude Alpin LA2 is de opvolger van de Latitude Alpin-winterband. Deze Latitude Alpin LA2 wordt ‘sterk aanbevolen’ door het Duitse gezaghebbende 4×4-magazine OffRoad. Het is dan ook een band die zich helemaal op zijn plek voelt onder winterse omstandigheden en onder jouw 4WD-auto.

Voorbereid op de winter

De speciale rubbersamenstelling van de Michelin Latitude Alpin LA2, in combinatie met de diepe lamellen in 3 richtingen, geeft je een geweldige grip op de weg. Ook bij lage temperaturen, op een natte, bevroren of besneeuwde weg. Het loopvlak van de band is zo ontworpen dat het zich vastgrijpt in de sneeuw. Het resultaat is een band die je optimale veiligheid geeft. Goede tractie, grip en een korte remweg op alle soorten wegen onder alle omstandigheden.

Een moderne winterband

De Michelin Latitude Alpin LA2 is een winterband van deze tijd, waarin alle technologie op het gebied van winterbanden samenkomt. De prestaties zijn formidabel, zonder dat er concessies op het gebied van duurzaamheid of brandstofverbruik worden gedaan. Met de Latitude Alpin LA2 bespaar je op brandstof en help je de uitstoot van CO2 te verlagen.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Michelin Latitude Alpin LA2

15 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be