Michelin Pilot Sport 4

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Michelin Pilot Sport 4 blinkt uit in:

  • Sportiviteit
  • Stuurprecisie
  • Slijtvastheid
  • Zeer korte remweg
  • Veiligheid

Michelin Pilot Sport 4

De Michelin Pilot Sport 4 is de opvolger van de populaire Pilot Sport 3 en de Pilot Sport 2. Het is een zomerband van de allerhoogste kwaliteit, voor veeleisende autobestuurders. Onder andere bezitters van Audi A4, BMW, Porsche en Mercedes zijn vol lof over deze sportieve Michelin pilot sport 4 zomerband.

De Michelin Pilot Sport 4 is de perfecte band voor de sportieve rijder. De band is ideaal voor lange ritten waarop veel van banden wordt gevraagd. Hij biedt een geweldig weggedrag, goede grip en een bijzonder langere levensduur. De band is in verschillende bandmaten beschikbaar met een hoger draagvermogen (extra load).

Weinig banden geven zo’n groot gevoel van veiligheid als de Michelin Pilot Sport-serie, en de Pilot Sport 4 uit 2016 doet hier nog een flinke schep bovenop. De Michelin Pilot Sport 4 is ontworpen in samenwerking met autofabrikanten en op basis van opgedane ervaring in de autosport.

Veilig en zuinig

De Michelin Pilot Sport 4 beschikt over een met silica verrijkt rubbercompound. Vandaar de langere levensduur. Dat betekent extra veiligheid én minder verbruik. Met de Michelin Pilot Sport 4 onder je auto sta je minder vaak bij de pomp en rij je meer kilometers, voordat je aan het proces van je banden wisselen toe bent.

Eersteklas

De ruime kennis van Michelin over autobanden is in de Pilot Sport 4 verwerkt. Dankzij Dynamic Response Technology heeft de band uitstekende stuurprecisie en een goede wendbaarheid. Achter het stuur van je auto voel je precies wat de band doet. Een kleine stuurcorrectie wordt nauwkeurig door de banden verwerkt.

De rubbermix zorgt voor goede grip op droog wegdek en een goede grip op nat wegdek. Water wordt snel en efficiënt afgevoerd via de brede en diepe lengtegroeven van de band. Daarnaast biedt de band ook een veilige remweg. Een band die gerealiseerd met de gedachten naar het wegdek. De Michelin Pilot Sport 4 is een ideale band voor mensen die houden van autorijden en het leven.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maten die op die band staan aangegeven is de maat die onder jouw auto past!

Bestel nu je Michelin Pilot Sport 4 banden online en profiteer van gratis verzending!


Deze band heeft de Pilot Sport 3 vervangen.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Michelin Pilot Sport 4

18 Inch

22 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be