Michelin Pilot Sport PS2

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Michelin Pilot Sport PS2 blinkt uit in:

  • Uitzonderlijke grip
  • Hoge veiligheid
  • Bijzonder goede prestaties
  • Sportiviteit
  • Stuurrespons

Michelin Pilot Sport PS2

Een van de snelste high performance zomerbanden op de markt, speciaal voor sportieve auto’s met veel vermogen. De Michelin Pilot Sport PS2 is populair onder bestuurders van de BMW 5 Serie. Ook de helft van alle Porsches wordt af-fabriek met deze band uitgerust. Deze band heeft ook maten met extra draagvermogen (extra load).

De Michelin Pilot Sport PS2 staat bekend om zijn nauwkeurige stuurgedrag. Michelin heeft zijn ervaring uit de Formule 1 gebruikt om deze max performance band samen te stellen. De band heeft rijeigenschappen van een zeer hoog niveau. Reken op uitstekend gedrag in bochten en een bijzonder goede wegligging op zowel een nat wegdek als droog wegdek.

De Pilot Sport PS2 is een zomerband voor de meest sportieve auto’s en een van de snelste banden die je onder je auto kunt krijgen.

Speciale eigenschappen

De Michelin Pilot Sport PS2 is speciaal ontworpen om te presteren onder zware omstandigheden op hoge snelheden. Met name op het circuit heeft de Michelin band uitstekende prestaties. Het profiel van de band levert een total performance met volop grip in snel genomen bochten. Het contact met de weg blijft onder alle omstandigheden optimaal. De band kan snelheden tot wel 431 km/u aan, zonder in te leveren op prestaties. dit maakt dat dit de snelste banden op de markt zijn. Deze snelheid werd neergezet met een Bugatti Veyron op een afgesloten circuit en is het wereldsnelheidsrecord.

Technisch innovatief

De Pilot Sport PS2 is een echte raceband die is toegelaten voor de openbare weg. In deze band doet fabrikant Michelin geen enkele concessie aan de sportieve prestaties. Dankzij technische innovaties slijt de Pilot Sport PS2 minder snel, waardoor je langer door kunt rijden met jouw sportieve auto.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast is deze band geschikt voor zowel stalen velgen als aluminium velgen.

Bestel je deze relatief goedkope banden online dan versturen wij dankzij onze gratis verzending je banden gratis!


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Michelin Pilot Sport PS2

21 Inch

22 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be