Michelin Primacy HP

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Michelin Primacy HP blinkt uit in:

  • Uitstekende testscore
  • Zeer goede grip
  • Lange levensduur
  • Goede wegligging op nat wegdek
  • Goede remprestaties

Michelin Primacy HP

De Michelin Primacy HP is een high performance zomerband die op en top geschikt is voor auto’s uit het hogere segment.

Ben je op zoek naar verbeterde prestaties, een kortere remweg in natte omstandigheden en een langere levensduur? Dan zijn Michelin Primacy HP zomerbanden uitstekende keuze.

HP staat voor High Power en dat betekent dat de Michelin Primacy HP een band is die speciaal is ontwikkeld voor luxere auto’s en auto’s met veel vermogen. Dit soort auto’s beschikken over ingewikkelde elektronische veiligheidssystemen en systemen die voor het comfort zorgen.

Met een Michelin Primacy HP band ben je verzekerd van een perfecte wegligging onder alle omstandigheden.

Topkwaliteit

Met de Michelin Primacy HP heeft Michelin wederom een high performance band van topkwaliteit op de markt gebracht. Hij krijgt van diverse autoconstructeurs de voorkeur boven talloze andere banden en het is de opvolger van de Pilot Primacy.

De Michelin Primacy HP heeft uitstekende remprestaties op een glad wegdek en een verminderde rolweerstand komen bovendien het brandstofverbruik ten goede. Er zijn dan ook heel wat autotypes waarop de band af-fabriek gemonteerd wordt (gehomologeerd).

Speciale technologie

Een bijzondere rubbermix van Full Silicium en Elasto Sport is een speciale technologie die in de Michelin Primacy HP is toegepast. Zo heeft de band een uitstekende grip op de weg en wordt de slijtage aan de band veel gelijkmatiger verdeeld. Logisch dus dat de Michelin Primacy HP-band een zeer lange levensduur heeft.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de maat die onder jouw auto past. Je kan het ook vinden in de handleiding van je auto. Er zijn een tal van beschikbare maten dus een grote kans dat die van jou erbij zit!

Bestel nu je Michelin Primacy HP banden online en profiteer van gratis verzending! En natuurlijk gaan we ons uiterste best doen om je heel erg blij te maken. Net zoals je dat hier kan lezen over BandenConcurrent bij de meer dan 1.500 klanten op Trustpilot.


De opvolger van deze band is de Michelin Primacy 3.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be