Michelin Pilot Sport Cup 2

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Michelin Pilot Sport Cup 2 blinkt uit in:

  • Goede grip
  • Veiligheid
  • Korte remweg
  • Comfortabel
  • Sportief rijgedrag

Michelin Pilot Sport Cup 2

De Michelin pilot sport cup 2 is dé sportiefste band voor de allersportiefste rijders op de gewone weg. Dat is de Michelin Pilot Sport Cup 2, een high performance zomerband voor auto’s met een hoog motervermogen. In sommige bandmaten is hij ook beschikbaar met extra draagvermogen (extra load).

De Michelin Pilot Sport Cup wordt standaard onder onder andere de Porsche GT3, de GT3RS, de Nissan 350Z en de BMW M3 gemonteerd. Deze sportieve band biedt optimale grip voor de sportiefste auto’s op de openbare weg (zowel op droog wegdek als nat wegdek). Maar ook als je af en toe een circuit pakt, kun je goed met deze band uit de voeten.

Alle ervaring die Michelin in de autosport heeft opgedaan, is samengebald in de Michelin Pilot Sport Cup 2. Met andere woorden, het is een total performance band.

Uitzonderlijke prestaties

De Michelin Pilot Sport Cup 2 biedt uitzonderlijke prestaties onder zeer sportieve auto’s. Ben je de eigenaar van een dergelijke auto? Gefeliciteerd, de Pilot Sport Cup 2 is een excellente keuze. Reken op de beste rijsensatie, terwijl de veiligheid gewaarborgd blijft. Op zowel een droog wegdek als nat wegdek biedt de Michelin Pilot Sport Cup 2 uitstekende prestaties. De binnenzijde van de band is speciaal ontwikkeld voor grip op de natte weg. De buitenzijde zorgt voor beste grip op droog wegdek.

Innovatief ontwerp

De Michelin Pilot Sport Cup 2 is tot stand gekomen dankzij de uitgebreide circuitervaring van Michelin. Het is dan ook een band die op het circuit niet misstaat. Op de openbare weg zorgt hij voor compromisloos rijgedrag. Door zorgt de superieure rubbermix van het allerhoogste niveau wel voor. Het profielontwerp is aangepast om water vlug af te voeren, wat weerstand biedt tegen aquaplaning. De auto glijdt niet weg, maar blijft altijd bestuurbaar en controleerbaar door de Michelin Pilot Sport Cup 2.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast staat deze band ook nog eens bijzonder mooi op stalen velgen.

Bestel nu je Michelin Pilot Sport Cup 2 banden online en wij versturen je banden gratis!


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Michelin Pilot Sport Cup 2

20 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be